TRANCEHEALING

Tijdens trancehealing binnen NewBodies wordt er  een energetische verbinding tot stand gebracht tussen mens en de kosmos. Middels een ‘extern bewustzijn’, denk hierbij aan een spiritueel arts dat door een medium heen werkt, wordt deze informatie uitgewisseling gecoordineerd. Het lichaam ontvangt de missende informatie vanuit de kosmos, of overbodige informatie in het lichaam wordt afgedragen aan de kosmos. Als de informatie in het lichaam weer overeenkomt met de informatie uit de kosmos, dan spreken we over balans die bereikt is. Bij iedere volgende ademhaling vindt er dan weer een weerstandsloze energieuitwisseling plaats. Adem je in, dan ontvang je energie van de kosmos. En adem je uit, dan geef je energie aan de kosmos terug.

Er is een treffende analogie waarbij mens, het medium en de kosmos synoniem zijn aan een laptop, een USB-kabel en de iCloud. Oude informatie op de harde schijf van de mens wordt via de USB-kabel (het medium) geupload naar de iCloud. De nieuwste versie wordt vervolgens vanuit de kosmos gedownload en geinstalleerd. De laptop kan dan weer foutloos functioneren.

NewBodies

'Downloadvoorbeeld' uit de kosmos

Hiernaast is met een elektronenmicroscoop een foto gemaakt van een hersencel, met ernaast een wetenschappelijk model hoe een cluster van melkwegstelsels in ons universum eruitziet. Merk de overeenkomsten op tussen micro- en macroniveau. Trancehealing laat het lichaam weer resoneren met de kosmos. Het lichaam ‘downloadt’ de missende delen van het model vanuit de kosmos om weer juist te kunnen functioneren. Het niveau van het trancehealing medium bepaalt de resultaten. De kosmos heeft alle originele blauwdrukken voor ieder orgaan beschikbaar , de vraag is hoe we hier toegang tot krijgen.

Op de pagina ‘Testimonials‘ vind je een kleine selectie van onze behaalde resultaten via trancehealing. Darmen, ruggegraat, zenuwen, longen, hersenen, hart, heup  en o.a. spraakcentra komen ter sprake.

ONTWIKKELINGSTRAJECTEN

Bij trancehealing wordt er gewerkt aan de resonans tusen lichaam en kosmos. De mate waarin deze energie door het lichaam benut wordt, hangt af van je eigen wens om door deze energie te transformeren. In de basis komt dit neer op het ontwikkelen van acceptatie van onzekerheid en overgave aan weerstanden.

Het is onjuist hierin ‘te moeten geloven’. Acceptatie en overgave komt voort uit je innerlijke wil en kracht.

NewBodies verzorgt voor geinteresseerden ontwikkelingstrajecten die de weerstandbiedende overtuigingen opspoort en transformeert. De overtuiging die wij hebben is de krachtigste motor die er is, waardoor er veel aan gelegen is deze vóór ons te laten werken. De gesprekken worden aangevuld met spiritueel ontvangen informatie, waardoor holistisch wordt gewerkt aan transformatie en herstel.

floweroflife2widebackground

” Acceptatie en overgave komt voort uit innerlijke kracht”