20200716 De behandeling van hartklachten via trancehealing.

NewBodies

Mijn praktijk is bezocht door iemand die door een hartinfarct overvallen was. Midden in de nacht is deze persoon, die ik voor het gemak Ilse noem, door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ter plekke is er een behandeling opgestart en bij nametingen in het ziekenhuis meldde de dienstdoend arts dat er een 25% hartschade had plaatsgevonden. Wat ik begreep is dat dit af te leiden was aan de ‘markers’ die in het bloed zitten, en deze geven in lekentermen de ernst van de opgetreden hartschade weer. Ik ben geen arts dus vergeef me maar als ik dit niet goed weergeef.

Enige dagen is Ilse op de behandeltafel in de praktijk gaan liggen voor een trancehealing.

 

Meestal bij een trancehealing verandert mijn ademhaling, begin ik veel te gapen en ontstaan er vibraties in bijvoorbeeld mijn handen of benen. Er komt bij het gapen veel traanvocht vrij, althans zo gaat dat vaak.
 
Bij de healing voor Ilse was het anders. Daar waar mijn lichaam vaak door de vibraties geactiveerd lijkt te worden, werd het deze keer ineens heel rustig. Bij iedere ademhaling die ik deed werd ik rustiger en rustiger, totdat ik in mijn hoofd ervaarde dat er geen gedachten aanwezig waren, geen vragen niks. Het duurde ongeveer 5 minuten voordat ik in deze staat was. Vervolgens begon er een druppel vocht van mijn hoofd af te druppen. Eerst was het er een, toen aan de andere kant van mijn slaap merkte in er nog een. Het duurde niet lang voordat ik ervaarde dat er zoveel energie opgebouwd werd, dat mijn lichaam op meerdere locaties begon te transpireren. Mijn hoofd, mijn nek, mijn handen, mijn rug, mijn benen, knieen en voeten, van hitte begon alles op volle kracht te transpireren.
 
Kort erna werden de vibraties zo heftig dat mijn lichaam begon mee te vibreren. Van top tot teen was ik aan het schudden, alsof je op safari rechtop in een jeep staat, die achtervolgd word door een kudde hongerige leeuwen, begeleid door een dolle neushoorn! Zo hard reageerde mijn lichaam op de vibraties. Ik heb nog nooit tijdens een healing zo hard staan transpireren, na de healing kon ik letterlijk al mijn kleren in de was doen omdat alles doorweekt was.
 
Toen stopte mijn lichaam ineens met schudden en bewegen, en leek ik stokstijf aan de behandeltafel te staan. Ik had mijn ogen dicht maar ik merkte dat mijn gezicht naar het gezicht van Ilse keek, al wist ik verder niet wat er gebeurde. Dus heel even deed ik mijn ogen open om te kijken waar ik was, en deed ze na een paar seconden weer dicht. Na een minuut kwam als donderslag bij heldere hemel een dikke gouden straal met lichtsnelheid uit het hart van Ilse, een straal van vijftien centimer dik fonkelend helder goud licht. Ik was erna weer een beetje mezelf aan het worden en de healing werd alweer afgebouwd en alles werd rustig. Na de healing deed ik mijn ogen weer open en zei ik lachend tegen Ilse dat het weer een heftige healing was volgens mij, of niet?
 
Ilse was echter minder vrolijk, ze lag nog op tafel en keek me continu starend met hevige schrik aan. “Was jij dat?” zei ze. “Wat bedoel je?, vroeg ik haar want ik begreep niet wat ze bedoelde. Ilse barstte in tranen uit en kon van schrik niet praten over wat er gebeurd was. “Er was een gouden straal die je hart uitkwam tijdens de healing, dus volgens mij hebben ze healing naar je hart gebracht. Dat is toch niet om van te schrikken?”, zei ik nog geamuseerd.
 
“Nee nee, dat bedoel ik niet. Je stond te trillen op je benen en het zweet gutste van je hoofd, nek en armen af. Toen ineens bevroor je, en je hele gezicht veranderde. Je ogen werden bruin, je neus veranderde van vorm, je jukbeenderen veranderden, je kin werd korter en je hoofd werd breder! En je huid was ineens heel gerimpeld het leek wel of je 95 jaar oud was.” Tussen de tranen van schrik door vertelde Ilse ook nog eens dat toen ik bevroor er ineens roze lichtstralen als een waterval uit mijn gezicht kwamen. Ze probeerde met haar hand die stralen beet te pakken, maar ze ging er met haar hand doorheen. En kort erna was de healing ten einde.
 
Wat Ilse overigens beschreef waren de fysiek trekken van de ‘gatekeeper’, degene die via het mediumschap dat in mijn energieveld zit, over het het proces van healing waakt en zelf in x % van de gevallen direct betrokken is bij de healing. Het is een man, een heel oude kleine Tibetaan. Wat plaatsvond is een voorbeeld van trancehealing waarbij er ‘overschaduwing’ plaatsvindt, of mogelijk transfiguratie. Als de healer uit een hogere dimensie zo dichtbij ons Aardse veld komt/moet komen om healing te verrichten, dan is er een intensere resonans tussen het veld van het medium en het veld van de healer uit een andere dimensie. Het energieveld/lichaam van het medium reageert op het hogere energieveld en neemt die ‘trekken’ over, waardoor het fysieke lichaam de vorm van het hogere energieveld aanneemt. Met onze ogen zien wij het medium qua fysieke vorm veranderen, maar wat in de basis gebeurt is dat het fysieke lichaam de vorm van de healer uit de kosmos overneemt. Wanneer deze zichtbare verandering met bijvoorbeeld een (foto)camera is vast te leggen dan spreekt men van transfiguratie. Een pure trancehealer is dus een andere vorm van mediumschap dan een transfiguratiemedium. De eerste heeft als basis healing te verzorgen via het mediumschap, de tweede geeft aanwezigen een ervaring door zijn/haar gezicht in trance te laten veranderen door geliefden die zijn overgegaan en zich in het hiernamaals bevinden
 
 

Het belangrijkste was dat Ilse een week later naar het ziekenhuis terug moest voor een checkup voor haar hartschade. Wat ik van haar vernam is dat tijdens het gesprek met haar behandelend arts de man de map op tafel gooide en tegenover haar ging zitten. Hij wees met zijn pen een gebied van het document aan en zei op serieuze toon:” Kijk Ilse, dit zijn jouw waardes… ze staan op nul. Besef je dat deze bloedwaardes totaal niet horen bij iemand die recent een hartinfarct gekregen heeft?! Ze horen niet bij een hartschade van 25%. Sterker nog, deze waardes horen uberhaupt niet  bij schade, volgens deze waardes is er geen schade!”.

Ilse heeft het Gouden Licht van de Schepper mogen ervaren, ze heeft zichzelf het cadeau gegeven om het licht in haar hart toe te laten. Dat zoiets via trancehealing mag plaatsvinden geeft een diepe, diepe dankbaarheid naar onze vrienden in de kosmos. Wat gebeurd is, hoe het gegaan is, niemand weet het. Dat zal altijd voor het grootste deel in het Ongeziene blijven. Want alleen zo kan het puur blijven. En puur is belangrijker dan perfect…

Deze pagina mag uiteraard met geinteresseerden gedeeld worden en indien er vragen zijn, kun je deze hier stellen.

NewBodies