2. 20200415 Trancehealing en rugherstel: voorbeelden uit de praktijk

In de bijna 25 jaar dat ik trancehealing werk doe, zijn er veel mensen in mijn praktijk gekomen met rugklachten. Mensen waarbij de rug verbogen is bij de stuit, of waarbij de tussenwervelschijven verdwenen zijn en de ruggewervels als legoblokken pijnlijk op elkaar drukken. Onze medische wereld is fenomenaal met het ontwikkelen van mechanische methoden en technieken om dit te stabiliseren. Er wordt gesproken over een degeneratieve ziekte. Waar ik in deze blog niet verder op in zal gaan, is dat er bedrijven zijn zoals Youngevity die naar eigen zeggen met regelmaat aantonen dat met aangepaste voeding en het innemen van hun ’90 nutrienten’ dit degeneratieve proces kan worden omgekeerd, en er zelfs (volledig) herstel plaatsvindt. Nu is de ervaring in mijn praktijk dat mensen op zijn minst baat hebben bij wat we noemen trancehealing. Wat gebeurt er dan tijdens de healing?

 

Ik beweer dat ieder orgaan een blauwdruk in de kosmos heeft. Wanneer via trancehealing het lichaam (in deze blog specifiek de rug) verbonden wordt met de kosmos (en hier leg ik beknopt uit hoe ik vemoed dat het plaatsvindt)  dan resoneert het energieveld van de rug 1 op 1 met het energieveld van de kosmos. De spirituele theorie is dan dat er een ‘onderdruk’ in de rug komt, en dat de informatie vanuit de kosmos naar beneden wordt gezogen of gedownload in de rug. De rug neemt de informatie op, implementeert deze in zijn eigen energieveld. Het fysieke lichaam wikkelt zich om de nieuwe etherische blauwdruk heen en neemt een nieuwe vorm aan, die van het oorspronkelijke model van de rug. Het is meerdere malen overkomen dat mensen melding hebben gemaakt dat de toestand van hun rug verbeterd is. Een bezoeker had 3 healings nodig om tot significant herstel te komen. Een ander komt inmiddels bijna 5 jaar in mijn praktijk, maar heeft inmiddels een nagenoeg volledig herstel bereikt, waarbij de pijn en klachten voor 99,9% volledig verdwenen zijn. De persoon maakt melding dat zij weer langer geworden is in deze 5 jaar. In haar beleving zegt zij dat zij vermoedt dat haar tussenwervelschijven (ik ben niet medisch geschoold en kan er niets zinnigs over kan zeggen) soepeler zijn geworden en mogelijk meer gevuld.

Het is nogal wat om te zeggen dat dit via trancehealing is gekomen. Ik ben daarom geneigd om het te laten voor wat het is en simpelweg blij te zijn voor de persoon dat er een herstel heeft plaatsgevonden. Is trancehealing een placebo-effect? Prima, laat iedereen dan leren hoe dat moet. Subjectieve pijnbeleving is individueel, en als daar verbetering in optreedt dan kan iemand  alleen maar dankbaar zijn voor zijn medemens.

Deze pagina mag uiteraard met geinteresseerden gedeeld worden en indien er vragen zijn, kun je deze hier stellen.

NewBodies