Ervaringen van bezoekers

Ik sprak met mijn huisarts af om na mijn vakantie eens verder te gaan zoeken naar de oorzaak van de vele longontstekingen van de afgelopen jaren, want zelfs de longarts kon geen oorzaak aangeven. Tja dan ga je op zoek naar wellicht psychische oorzaken toch? Ik kreeg een tip om bij Olaf langs te gaan om zo wat meer inzicht te krijgen. Ik dacht: “Baat het niet dan schaadt het niet”. Zonder uit te leggen wat mijn probleem was kwam Olaf tijdens de behandeling al snel uit bij mijn longen. Na de healing had ik al zoveel lucht dat ik er zelfs wat duizelig van werd, wat wil je na 30 jaar lucht happen. Ook kreeg ik een voedingsadvies van hem (en dus geen dieet) en daar ben ik nu al 14 dagen mee bezig. Ik merk dat de allergische reacties langzaam aan het verdwijnen zijn. Inmiddels zijn de pufjes niet (meer) nodig en wandel ik tegen de wind in zonder het benauwd te krijgen. Marijke’s update: We zijn nu een jaar verder en ik ben helemaal van de ventolin af en heb sinds september vorig jaar niet 1 aanval van benauwdheid gehad omdat de blokkades die onder en boven mijn longen in de loop der jaren opgebouwd zijn totaal verdwenen zijn. Ik kan sindsdien weer helemaal door ademen. Dit betekent ook dat ik geen longontstekingen meer heb gekregen, dus ook geen prednison meer hoef te slikken.Naast het probleem van mijn longen had ik ook veel pijn in mijn (onder)rug wat na een wervelbreuk verergerd was. Ik kwam in rolstoel terecht wat later een rollator werd. Sinds de behandelingen heb ik zelfs de rollator niet meer nodig.

Marijke

De distance trance healing die ik mocht ervaren met Olaf was echt mindblowing. Ik heb een prachtige energie gevoeld en ik heb heldere inzichten / boodschappen gekregen. Voor het eerst in jaren heb ik heerlijk geslapen en werd ik licht en zonder pijn in mijn rug wakker. De persoonlijke boodschap die ik vervolgens de volgende dag van Olaf doorkreeg was helemaal in lijn met mijn inzichten, dat was echt heel bijzonder! Hier wil ik sowieso meer van. Olaf is integer, down to earth en verbonden met de bron, een echte professional, the real deal.

Muriel (healing op afstand)

Een jaar geleden kreeg ik na onderzoek te horen dat de pijnpoli de laatste halte zou zijn. Ik kon niet lopen zonder een hulpmiddel. De reden was iets met mijn bilspier en slijmbeurs op de heup. Niets kon aangetoond worden door foto’s of scans. Heb toen een healing laten plaats vinden met als resultaat na de 2e keer: zelfstandig lopen dus zonder hulpmiddelen en wat heel belangrijk is: geen morfine meer en pijnvrij. Deze reactie doe ik nu pas daar deze uitslag nu al voor zeker 6 maanden geldt en ik eerst het resultaat heb afgewacht. Bedankt en lof daar ik weer normaal kan leven.

Co

Mijn ervaring met healingen waren compleet nieuw voor mij en vond het ook wel fijn dan kan je ook geen verwachtingen kweken. Het was een bijzondere ervaring waar ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor ben! 8 jaar geleden werd er bij mij Colitis Ulserosa geconstateerd, een darmziekte. Dagelijks had ik pijn in mijn darmen en moest ik uitkijken of ik de juiste producten at. Na 2 healingen had ik als resultaat dat ik geen pijn meer voelde en ik kan weer alles eten, zelf pepers wat echt uit den boze was. Ja dankbaar ben ik dat dit op mijn pad is gekomen!

Simone

Ik heb in totaal 3 healings ontvangen van Olaf, net zoals de eerste twee keer was ook de derde keer weer een ervaring op zich, en deze werken steeds lang door. De eerste behandeling was er een van neurologische aard. Ik voelde hoe de verschillende neurologische gebieden (de verschillende hersenkwabben) energetisch aan elkaar geplakt werden. Hierdoor werd het voor mij mogelijk om duidelijk mijn gedachten te kunnen ordenen. Mijn spraakstoornis is inmiddels zo goed als weg. De tweede behandeling was gericht op het uitlijnen van mijn ruggengraat en het verhelpen van mijn scoliose en lordose in mijn onderrug: ik voelde als het ware hoe mijn hele ruggengraat rechtgetrokken werd. Helaas trok de lordose en de scoliose ietwat terug. Maar dat kwam niet doordat de behandeling niet geslaagd was, maar door mijn eigen opgelegde overtuigingen. Toen ik dit doorhad en ook bereid was om deze overtuigingen los te laten, heb ik weer besloten om naar Olaf te gaan. Dit omdat ik intuïtief aanvoelde dat ik hierbij hulp nodig had. De derde behandeling voelde ik mijn gehele ruggengraat, vanaf de stuit, gloeiendheet worden en dat de energie ging stromen. Ook voelde ik dat bij mijn navel en mijn keelchakra ‘troep’ eruit kwam zetten. Sinds de derde behandeling voel ik mij als herboren. Ik voel de grond onder mijn voeten, maak nu echt contact met de grond. Ook sta ik rechterop en ben meer trots en blij met mezelf. Ik heb het gevoel dat ik nu echt kan ‘zijn’ en er ‘ben’.

Inger

Het is een total andere handeling zoals ik gewend ben bij een haptonoom, rebalancer of masseur. Tijdens de healing zag ik Olafs handen vooral bezig op mijn borst, middenrif en armen. Terwijl ik met mijn aandacht bleef bij de plek waar zijn handen bezig waren, voelde ik dat er iets in mijn lichaam gebeurde en toch ook weer niet in mijn lichaam. Het was alsof op die plek een blokkade werd weggehaald. Het voelt meerdere maanden na de behandeling, of er toen iets weggehaald is wat mij in de weg stond en wat nu niet meer aanwezig is. Ik beschouw dit als een rijke schat waar ik dankbaar voor ben. Olaf legt van tevoren helder uit wat hij doet. Het gevoel van veiligheid bleef gewoon bestaan en ik voelde mij volkomen op mijn gemak. Olaf is heel open en respectvol in het contact. Hij laat je vrij om alle vragen te stellen en hij is heel bescheiden over wat hij doet en, zoals hij zelf zegt, ‘mag doen’. Ik ben heel blij met de healing van Olaf. Ik kan iedereen dit aanraden, zeker als je tegen iets aanloopt, fysiek, psychisch of spiritueel, waar je zelf niet uitkomt. Het is een absoluut unieke ervaring!

Dick

Een behandeling van Olaf is een als bijzonder diepgaande ervaring. Zodra Olaf zich weg laat zakken in trance, vallen grenzen weg en merk je dat je lichaam meer ruimte kent je gedacht had. In deze ruimte werkt Olaf met veel compassie en deskundigheid om blokkades weg te ‘trillen’ waardoor ziekte ruimte maakt voor gezondheid en vitaliteit weer gaat stromen. Liggend op de tafel heb ik mij dan ook zeer op mijn gemak gevoeld, kon mij makkelijk overgeven aan het proces omdat de energie en de aanrakingen zeer liefdevol en voedend waren. Het is moeilijk om uit te leggen wat er nou precies gebeurt als Olaf behandelt, maar duidelijk is dat ik na afloop een stuk vitaler en geaarder was dan daarvoor, zeg maar alsof er een zware last van me af was gevallen en ik weer rustig kon ademen. Ook mijn fysieke gezondheidsklachten ware verbeterd, alsof alles weer op zijn juiste plek was gelegd. Het was hoe dan ook een verrijkende ervaring, heel bijzonder om mee te maken!

Femke

This is a testimonial of my healing session with Olaf given to me at Montcabirol sanctuary. I have had many healings when I have sat at Spiritual Church services and healing services but I must say the healing that I received that day was something really special. We sat opposite each other and he laid his hands onto my thighs and in a few minutes he was in a trance state and within in a few minutes I could feel a heat coming from my groin area and as Olaf began to lay his head to one side and bent over, I believe he removed a sickness that would of evolved in my prostrate, it was just some thing that was happening, and the way that it took so much from him that he had to rest after was quite amazing. I had transcripted a séance the year before that Olaf had attended at Montcabirol and John Sloan had said that Olaf was a wonderful healer and had gave him some good advice, the recording is still on the website for anyone to check out for them selves. I would recommend Olaf to everyone I know if they wanted Spiritual Healing, truly wonderful gifted man.

Tom, England

Een behandeling van Olaf is en blijft een bijzondere ervaring. Zodra Olaf in trance gaat, gaat de healing beginnen. Ik heb vaker het privilege gehad om een healing te mogen ontvangen na mijn hartinfarct. Van een van deze bijzondere healings, doe ik nu verslag. Tijdens en na de trancehealing van Olaf, hebben er rond mijn hart mooie genezingen plaats mogen vinden. De behandelingen zijn elke keer anders. Ik zou Olaf aan iedereen aanraden, ik weet dat als mensen een spirituele genezing nodig hebben, hij werkelijk een begaafd man is. E

Lidy

De laatste jaren ben ik een aantal malen bij Olaf geweest om een healing te ontvangen. Iedere keer ervaar ik een enorm gevoel van vertrouwen en veiligheid. Ook is de healing steeds anders, afhankelijk van datgene wat mag gebeuren. Ik heb Olaf ook zien groeien in het bijzondere werk dat hij doet. De behandeling van Olaf heeft zeker zoveel diepgang, hij voert het werk echter anders uit. Ik kan Olaf met heel mijn hart aanbevelen want ik weet dat je in goede handen bent.

Leonie

Ik had al 28 jaar last van het Chronisch Vermoeidheids Syndroom (CVS). Na vele artsen en acupunctuur gehad te hebben is de klacht nooit over gegaan. Uiteindelijk ben ik met Olaf in contact gekomen. Op de eerste afspraak heeft de behandeling in een keer geholpen, het was een verademing om weer ‘normaal moe’ te kunnen zijn. Ik heb hierna nooit meer last van CVS gehad en mijn gevoeligheid voor elektrosmog is ook verdwenen. Wegens privé omstandigheden heb ik daarna depressieve klachten gekregen. Na een healing die hierop volgde van Olaf, heb ik ervaren dat alle droevige zwaarte van me af is gegleden, waarna ik op een normale manier het rouwproces kon verwerken.

Loeky

Ik had klachten aan mijn onderrug. Ik ben daar vervelend op terecht gekomen. Olaf liet mij zitten op een stoel en concentreerde zich en wees direct de pijnlijke plek aan. Hij bracht zichzelf in zijn werkconcentratie en hij legde zijn handen op verschillende plekken. Alles is met elkaar in verbinding zei hij. Je emoties hebben te maken met deze plek, dus ook je keelchakra. Ik ervoer een lichtheid en koude en warme sensaties. Na de behandeling wist ik niet of het gewerkt had, maar na een nacht slapen was de directe pijn weg. Ik kon weer sporten en dansen. Soms heb ik nog steeds een beetje pijn op die plek maar ik heb geen blessure meer. Die is na die ene behandeling echt volkomen verdwenen.

Pauline

Ik ben bij Olaf gekomen omdat ik moeite heb met lopen vanwege mijn rug en mijn benen.Ik ben op de behandeltafel gaan liggen en heb het volgende ervaren. Hij doet zijn ogen dicht en zijn handen gaan vlekkeloos naar de plekken waar het probleem zit. Hij blijft met zijn handen boven het lichaam en deze waren gesloten aan beide zijde van mijn lichaam. Er was zoveel hitte in mijn lichaam van mijn middel tot mijn heupen dat ik dacht dat ik in brand stond zo veel energie ging er door mij heen. Er is iets gebeurd met mijn rug dat ik niet kan verklaren ,er is meer ruimte gekomen in mijn ruggenwervel en ik kan ook beter rechtop lopen. Maar wat bijzonder IK LOOP BETER en mijn pijn is weg. Mijn dank gaat uit naar Olaf en de spirituele wereld, wat een voorrecht dat mij dit mocht overkomen.

Ineke

Door een zwaar ongeval in 1979 heb ik een verkorting van mijn linkerbeen opgelopen, wat heeft geleid tot scoliose (een zijwaartse kromming van mijn ruggewervel) en slijtage van mijn rechter heupgewricht. In 2008 heb ik daarom op mijn 50ste een nieuwe heup gekregen. Na deze operatie in 2008 bleef ik bij mijn nieuwe heup specifieke pijnklachten houden. Het was een diepe, aanwezig pijn, die altijd invloed heeft gehad op mijn kwaliteit van leven. Viavia ben ik in contact met Olaf’s praktijk gebracht. Tijdens de healings via Olaf werd mijn pijnlijke rechterheup behandeld. De pijn op die plek is inmiddels volledig verdwenen, waar ik iedere dag van kan genieten en enorm dankbaar voor ben!

Jose

Even een kort berichtje na aanleiding van mijn bezoek en behandeling afgelopen woensdag. Mochten er bij mij nog twijfels zijn over New Bodies, dan zijn die nu aardig verdrongen. Op een enkel pijntje na, door een verkeerde beweging, ben ik zo goed als pijnvrij. Alle eer komt je toe en ik ben je daar reuze dankbaar voor. Ik wacht nu verder de komende tijd af, daarna hoor je weer van mij. Nogmaals dank.

Dick

Na het overlijden van mijn moeder in 2001 kreeg ik last van astma.Dit had ik ook al in mijn vroege jeugd gehad, maar dat ging na een tijdje weer over. En het kwam dus terug na haar overlijden.Ik gebruikte de laatste jaren met regelmaat iedere dag twee keer een ‘inhaler’ of puffer en dat ging prima. Toch vond ik het vreemd dat de klacht maar niet over ging en ik zo’n kunstmatig ding nodig had. Totdat ik pas geleden naar Olaf ging. In twee sessies is mijn astma compleet verdwenen! Na één sessie verdwenen de verschijnselen voor 80% en na twee sessies voor 100%. Letterlijk en figuurlijk een verádeming!

Dick S.

Vorig jaar mocht ik van Olaf een zeer acurate healing ontvangen terwijl we in Frankrijk waren voor een weekend fysiek mediumschap. Ik ben zeer onder de indruk geweest van de energie die via hem mocht gegeven worden. Een paar weken na de behandeling werd ik nog steeds de energie gewaar van de healing die al die tijd was blijven doorwerken in mijn lichaam. Geestelijke healing is één van de krachtigste vormen van healend mediumschap en ik ben de spirituele wereld en Olaf enorm dankbaar voor de steun en doorwerking van deze vorm van energetische hulpverlening. Alles komt via de geest door je heen en gaat via de geest weer terug. Zelf ben ik een mental en trance medium en ben ik enorm blij dat ik mijn collega en de spirituele wereld langs deze weg ook wat terug kan geven. Ik geloof in de beste samenwerking met alle energieen en ik ben er zeker van dat Olaf in zijn werk zeer zeker veel mensen mag verder helpen op de acurate manier zoals hij dat bij mij heeft gedaan.

Isabelle

Na allerlei fysieke gebeurtenissen is de energiebalans van mijn vader enorm achteruit gegaan. De minste inspanningen brengen veel vermoeidheid met zich mee, wat de belangrijkste reden om de praktijk te bezoeken. Deze afspraak heeft hij als zeer bijzonder ervaren. Het voelde alsof er een enorme druk van zijn hoofd verdween. Hij voelde zich lichter en energieker.

Leo