Over

Mijn naam is Olaf van der hoeven (1975), ik ben afgestudeerd als psycholoog en werk sinds 1995 als trancehealing medium in mijn praktijk NewBodies te Zaandam. Ik begeleid mensen bij individuele ontwikkelingsvraagstukkenen die in hun prive of op hun werk spelen. Via trancehealing kunnen vaak langdurige klachten en oude thema’s worden opgelost, waardoor het gespreksgedeelte al snel een andere lading en richting krijgt. Ik baseer mijn vervolggesprekken op de behaalde lichamelijke of mentale resultaten van de trancehealing. Het doel is om vanuit het onderbewuste acceptatie en overgave te activeren. Ik leer mensen om hun nieuwe houding te combineren met grenzen stellen, nieuwe gedragingen en eerlijke communicatie binnen de thema’s van hun dagelijks leven.

 

Sinds 1995 al werk ik actief met het spiritueel paranormale vlak. Het is een gave die mij overkomen is waarmee ik mensen help om weer een zinvol en klachtenvrij bestaan te bereiken. Trancehealing is een paranomale gave waardoor mensen in korte tijd hun weg terug naar lichamelijk en geestelijk welzijn kunnen vinden. Het mooie is dat het ‘door mij heen‘ gebeurt , en niet door mij gebeurt. De healing vindt plaats samen met helderziende, helderhorende, heldervoelende en helderwetende waarnemingen. De essentie wordt direct besproken, de correctie wordt direct in het lichaam gezet, en mensen ervaren vaak na korte tijd al een verbetering in hun situatie. Binnen NewBodies begeleid ik mensen die lichamelijke, mentale en spirituele klachten willen transformeren. Nuchter, analytisch en realistisch wordt deze esoterische kennis uitgedragen

floweroflife2widebackground

Ik verzorg voor geinteresseerden transformatieve healingtrajecten, die uitgedaagd worden om vanuit acceptatie en overgave te gaan leven. Mijn persoonlijke ervaring is dat het een puinhoop kan worden als we een leven naleven dat we willen leven, in plaats van te leven waarin we balans ervaren. Daarnaast begeleid ik mensen in hun proces om hun ‘paranormale kant’ te integreren in hun eigen leven.

Als je accepteert en je overgeeft aan hoe dingen verlopen, dan komen je lichaam en geest tot rust. Hierdoor ontstaat er vanuit je binnenste vrije ruimte, waaruit nieuwe energie vrijkomt. Dit versterkt niet alleen je lichaam maar ook je zelfbeeld dat je uitdraagt. Mijn visie is dat uiteindelijk iedereen ernaar streeft om zich op meerdere lagen weer te verbinden met de kosmos.

Shopping Basket